Follow

farmhopping клуб

Вземи абонамент за farmhopping клуб за 1 година!

През март стартираме farmhopping клуб - програмата, която ще ти носи ексклузивни предложения и отстъпки, възможност да поръчваш продукти с доставка в същия ден (засега само за София) и не на последно място - без такси за доставка* до твоя дом, офис или до избран от теб кооператив за целия период на абонамента!

Редовната цена на абонамента за 1 година е 99.00 лв.

И така, ето какво получаваш със своя farmhopping клуб абонамент:

1. Специални продукти и отстъпки, които са налични само за членовете на клуба

Често нашите производители ни изненадват със страхотни и уникални предложения в ограничена наличност - било защото тестват нова рецепта, изцяло нов продукт или просто са отгледали само няколко бразди от точно този специален сорт. И ако интересът е голям, несъмнено тези продукти ще намерят място в редовните предложения, но за своята първа поява, те ще са ексклузивно налични за членовете на клуба. Това е привилегия и отговорност - вашата обратна връзка и интерес често ще решават съдбата на тези продукти :) Споменахме и отстъпки - очаквайте и специални отстъпки, с които нашите производители ще зарадват членовете на farmhopping клуба.

2. Поръчваш от днес за след малко**

Сигурно знаеш, че farmhopping има и физически магазин в София, на бул. "Витоша" 137. В нашия магазин поддържаме голямо разнообразие от продукти и въпреки че не ни стига мястото да съберем абсолютно всичко, което е налично за поръчка през сайта, в нашия магазин можеш да откриеш продукти от всички основни категории.

На 20-ти март, специално за членовете на клуба, ще активираме специална секция в сайта, където ще можеш да поръчаш директно от магазина, с доставка в същия ден!

Имаш идея за менюто тази вечер, но нямаш продуктите? Поръчваш и ние доставяме още днес, в избран от теб час.

3. Цяла година поръчваш без такси за доставка*

Твоят абонамент ти дава възможност да поръчваш цяла година, без да плащаш допълнителна такса за доставка. Това важи за поръчки на минимална стойност 30 лв. и важи както за София, така и за цялата страна!

* Минимална стойност на поръчка: 30 лв.

** Важи само за София. Ще направим всичко възможно в бъдеще да добавим още градове! 

0 Comments

Article is closed for comments.