Follow

Какво е кооператив?

Кооперативите са места (магазинчета, кафета, офиси или други пространства), от които сам можеш да отидеш да вземеш своята поръчка. Те са два вида - отворени и затворени, а пълният списък можеш да видиш тук.

Всеки може да направи поръчка до отворен кооператив - ще ги познаеш по зелената рамка. Затворените кооперативи са офиси, до които поръчки могат да правят само служителите на съответната компания.

Когато поръчаш до кооператив, в имейла за потвърждение ще бъде написан времевия прозорец, в който трябва да вземеш своята поръчка. Той зависи от работното време на съответния кооператив.

Имай предвид, че кооперативите нямат поет ангажимент да пазят продуктите повече от 1 ден и да ги съхраняват в хладилник, така че винаги трябва да бъдеш точен и да вземеш поръчката си навреме.

Ако в поръчката ти има продукти, които имат нужда от хладилно съхранение

Продуктите ще бъдат опаковани в специално термофолио, и до момента на оставянето им в кооператива, към тях ще бъде прикрепен специален охлаждащ акумулатор. Когато пристигне в кооператива, нашият шофьор ще извади от кашончето охлаждащото устройство. Затова, ако имаш притеснения за месото или рибата, които си поръчал, е добре да поръчаш доставка до адрес, или да идеш в кооператива възможно най-рано в посочения часови интервал.

Повече информация за пакетирането на продуктите преди доставка, можеш да прочетеш в нашия блог.

 

0 Comments

Article is closed for comments.